Zmieniłem sobie na moim IBM x Lenovo ThinkPad T60 Dysk. Co prawda to lekki downgrade z 1 TB na 500 GB, ale za to Upgrade jest taki, że to 7200 RPM zamiast 5400 RPM. Głównie zmieniłem dlatego, że tamten 1 TB-owy dysk potrafił na prawdę długo myśleć... Stan dobry, a działał trochę jak dysk w stanie uwaga. Dlatego dałem mniejszy dysk w zamian, ale za to dużo szybszy.
Na tym postawiłem 3 systemy, bo uznałem że jeśli to lapek z 2006 roku, to czemu nie. Na początek Windows 7, gdyż na nim najmniej jest do ogarnięcia.
I have some PCs in my collection. Most of them are the cool ones.
Z visty na 7 potem 8.1 a tera reset do xpeka ( a dokładniej to win server 2003 sp2 przerobiony by zachowywał się jak winxp ) na tym rzekomo xp nie działają mi pewne rzeczy dopiero od visty już tak
Poinstalowałem gierki, które miałem na poprzednim dysku, oraz oczywiście programy (Choć nie wszystkie, ale najważniejsze, że sekcja pulpitu jest kompletna, więc tylko to się liczy.) i parę plików z poprzedniego dysku na XP... I na tej bazie mamy ogarniętego XPeka w wersji drugiej na IBM x Lenovo ThinkPad T60.
I have some PCs in my collection. Most of them are the cool ones.