Zmieniłem ten temat na główny temat dotyczący mojej twórczości - czy to na YT, czy na stronie, czy tutaj czy nawet na jakimś twitterze, czy coś. Zapraszam do rozmowy

Pozwoliłem sobie zrobić drugi temat. Kurde rozpycham się jakbym był tu jakimś adminem...
A nie, czekaj...
Nieważne...
W każdym razie! Mam parę pytań do was, jeżeli chodzi o mój kanał - Piteusz. I chciałbym je oto tutaj zadać:
1. Zakładać jakiś facebookowy fanpage? Lub konto tweeterowe? Jakieś social media? Chciałbym trafić do większej ilości osób co do postów na moim blogu oraz filmików. Czy może lepiej zostać w niszy, z mniejszym tłokiem i fajniejszym towarzystwem?
2. Co sądzicie o zmianie nazwy serii "Pograłem" na "Moje stare gry"? Aczkolwiek nazw vloga i q&a nie warto zmieniać, bo to nie jest główna seria i tak

3. Czy wolicie filmiki na spontan kręcone, czy bardziej planowane, skryptowane i z narracją mikrofonem? Porównajcie odcinek #5 o raspberry pi vs #19 o macbooku).
Co do trzeciego - nie oznacza to, że chcę iść na łatwiznę z tym kręceniem wszystkiego "rąsią". Znalazłem pracę, wreszcie powinienem kupić lepszy mikrofon i lepszą kartę do przechwytywania ekranu

Jeżeli chodzi o tweeter, facebook - nie oszukujmy się. Myliłem się, co do śmierci tego portalu. Ludzie tak szybko nie rezygnują z wygodnych rozwiązań. Nawet jeżeli każdy im pierdzieli nad głową, że nawet każdy ich sms jest wykorzystywany przez facebooka w celach zarobkowych... no chyba, że masz jajfona. Zarazem jest to porzucenie mojej ideologii trzymania się oldschoolowego, zdecentralizowanego internetu. Co tu wybrać?